Mina ögon

Det är något skumt med mina ögon. Jag hade ju ögoninflamation för några veckor sedan och jag tror inte att det är riktigt bra än. För det liksom kommer och går hela tiden och på natten och morgonen kan jag vakna och jag är helt varig i ögonen, vilket man kan vara, men kanske inte så mycket så man inte ens kan öppna ögonen utan att behöva ta bort det. Tror det snart är dags att gå till docktorn och kolla det hela om det inte blir bättre snart, det kan ju vara något annat om man har otur.

Kört motorsåg

Nu är det väl så gott som vår, det regnar och slaskar. Då börjar man ju kapa och klyva ved, det är sånt roligt man får göra när man bor på landet. Idag kapade jag ved med motorsåg. Första gången jag håller i en sådan (eller typ andra gången, blev tvingad en gång och det gick ju bra, men jag räknar inte den gången om jag ska var ärlig). Det gick riktigt bra och det var faktiskt lite roligt och otroligt jobbigt. Kände att jag inte är så tränad i mina armar, men då vet jag ju att det är det jag ska lägga energi på att träna. :) Det är alltid roligt att träna och helst ska det göra skit ont, då blir det som bäst och man vet att man lever. :)

Nystartad blogg

Jag har skaffat mig en ny blogg, en sidoblogg till min redan befintliga blogg.
Hyllningsbloggen heter den och där kommer jag att lägga ut videoklipp, artiklar, bilder, chatter och mycket annat som jag tycker ska hyllas. Gå gärna in och kolla och kommentera om ni vill.

http://blackrosetheatre.blogg.se/hyllningsbloggen/

Artikel från Öp - Supermånen

Oron är stor för att supermånen ska vålla kaos

Den här veckan passerar månen ovanligt nära jorden. Domedagsprofeter varnar nu på nätet för att månens dragningskraft ska orsaka mer eller mindre kaos på jorden.

Den 19 mars kommer månen att passera jorden på ett avstånd av 356 578 kilometer, nära den kortast möjliga distansen.

Enligt konspirationsteoretikerna har en rad naturkatastrofer, som jordbävningar, stormar och tsunamis, inträffat tidigare just när månen passerat så nära vår planet. Nu hävdar de att det är dags igen.

Ola Karlsson, astronom vid universitetet i Uppsala, ger dock lugnande besked. Han anser inte att det är något att oroa sig för. Möjligen skulle det kunna förstärka månens påverkan på tidvattnet

– Tidvattnet styrs ju av månen framför allt. Det man skulle kunna se är i så fall aningen lite kraftigare tidvatten. Men med de här skillnaderna mot det normala så är det inte mycket att komma med, säger han.

Varken vulkaner eller jordbävningar har enligt Ola Karlsson något med månen att göra.

– Normalt sett har de inget samband. Men det är ändå inte helttaget ur luften. Om en jordbävning ligger precis på gränsen till att inträffa, då skulle det kunna vara faktorn som får det hela att tippa över. Men risken är enligt Ola Karlsson mycket liten för att det ska hända. (TT)


Då kan man ju ha i åtanke att det skedde en ganska stor katastrof i Japan förra veckan med både en tsunami och jordbävning. 


Halt som bara den

Och jag som trodde det höll på att bli vår. Har aldrig varit med om maken till halka. När jag skulle svänga min otroligt smidiga buss upp för en backe där bilar hade svårt att ta sig upp så ville bussen ner för backen. Jag vred ratten åt höger men gled så mycket åt vänster att jag var tvungen att till slut svänga till vänster och köra en omväg för att överhuvudtaget ta mig fram. Det var sjukt halt att jag till slut satt och små skrattade för mig själv. Höll på att glida in i en skylt eller om det var en stolpe också, som jag hörde att passagerare satt och sa. Det var lite små intressant faktiskt och se om jag skulle klara det hela och det gjorde jag till slut. Det var en passagerare som sa "bra kört" och höll upp tummen. Jag är riktigt nöjd själv faktiskt. :)

Eric Saade på Sergelstorg dagen efter vinsten



Han har en härlig inställning tycker jag, det är klart han ska vinna i Tyskland! :)

Chatt med Eric Saade

Melodifestivalens segrare Eric Saade chattade


På måndagen chattade Melodifestivalens vinnare Eric Saade med läsarna under en halvtimme. Läs hela chatten här!

Chatten öppnar

Hej alla! Vi hälsar vinnaren Eric Saade välkommen till chatten, och välkomna hit alla andra också! Under en halvtimme besvarar Eric så många frågor han bara hinner.
/Webbredaktionen

Förväntningar.

Vad är dina förväntningar av Eurovision nu?
(många av sveriges bidrag har ju inte nått så långt dem senase åren. Tror du på ditt bidrag och att du ska bli en av våra yngsta som ska slå igenom på Eurovison?
Ska du spela någonstans i somma? var i så fall.
Och stort GRATTIS till vinsten och många lycka till.. vi tror och hoppas på dig..
/Hocke Kristianstad

Svar: Hej! :)
Jag hoppas bara att jag får sprida min musik i hela europa nu. Jag kan bara dra dit och göra min grej. Precis samma grej som sverige gillade. Man vet aldrig hur det går där borta. Musik är ju bara en smaksak, inget som man kan vara bäst på. Vi får helt enkelt se vad europa gillar detta året.
I sommar kommer jag göra min andra konsert turné! Den börjar den 17 juni i Göteborg! Hoppas vi ses på någon konsert! Tack så mycket! Kram E.

Heej Eric!!

Super grattis för vinsten. Jag röstade och hejade på dig.
Vad tänkte du när du fick höra att Danny fick näst högst poäng av folket? När du insåg att du vann? Du fick ju även högst poäng av juryn och då blev det ju bekräftat att din låt var internationell. Super grattis Eric!!
/Linn

Svar: Hej Linn. Då fattade jag nog ingenting. Jag förstod inte att jag hade vunnit förrän dom faktiskt sa det. haha. Man blir lite snurrig. Det var jättekul att juryn gillade det också. Men man vet aldrig vad europa kommer gilla. Jag hoppas att svenska folket gillar det jag gör även om europa inte skulle gilla det! :)
Jag är bara jag i alla lägen! Kram på dig"!

Hey :)

Im from Finland and I love you. Will you come here someday? :)
/Maria

Svar: Hey maria. I really hope so. I wanna spread my music all over europe. See you in FINLAND :) HUGS!

HEJ ERIC!

ett stortstort grattis till den fantastiska prestigen i lördags och under hela melodifestivals resan! såg nyss "dagen efter" intervjun och undrar vad den första tanken var när du vaknade upp i söndags? du är obeskrivlig kramar! / evelina
/evelina

Svar: Oj.. haha. Hej evelina, den första tanken var nog. OJ vad trött jag är. Jag sov 2 timmar. Nu har jag sovit totalt 7 timmar på 2 nätter. Är riktigt trött helt enkelt! Först ikväll kommer jag kunna landa och tänka på riktigt :) kram

Hej Eric!

Hej fina Eric!
Jag skulle vilja fråga dig vart du oftast shoppar?
Och om du minns mig? Tjejen som hoppade upp på scenen till dig på Liseberg och gav dig 15 rosor, du kramade mig där uppe på scen och tackade mig. Skulle varit grymt om du kom ihåg mig! Kram
/Nadia

Svar: Hej nadia! Jag shoppar inte så mycket! Men jag använder ju kläder från Selected nu när jag jobbar med dom. Dom är riktigt grymma!! Tack så mycket! Det minns jag. Vi ses kanske i göteborg i sommar igen! kram

Tja!

Hångla eller ha sex?
/Steffe

Svar: hahahaha. både och.. samtidigt!
galen fråga.. kram

GRATTIS :D

Hej Eric!
Först och främst vill jag säga grattis till vinsten! Du var amazing!! Det kommer gå skitbra i Tyskland, det kan jag lova dig! Nu till min fråga, hur känns det att ha vunnit ?? Och sen vill jag fråga, är du en märkesnörd? :D
Kramar och Pussar
/Linnéa Forsgren

Svar: Hej! Det var fantastiskt! Jag fick så mycket kärlek från alla att jag nästan inte kan fatta det! <3
Nej det är jag verkligen inte. Jag älskar dock kläder. Jag skulle vilja designa lite kläder i framtiden! Kraaam :)

Till Eric Khaled Saade

Gick du på någon musik/privat skola när du var liten eller på vanlig:) Jag själv går på en skola som har musikprofil om man vill då sjunga, spela instrument eller då DANSA som jag bara ÄLSKA att göra!:D ( It's my life!) Men hur gammal var du när du började dansa?<3 Kram
/Daniella

Svar: Hej! Jag gick på en helt vanlig skola till att börja med. Sen jag gick jag foto på gymnasiet. Jag hade ju redan så mycket musik på fritiden då jag jobbat med detta i 5 år. Blev signad när jag var 15.
Vad roligt! Jag älskar också att dansa. Jag tog lektioner när jag var mellan 12-14. Annars har jag alltid bara haftv dans i kroppen och dansat när jag har kunnat! Kraaaam <3

Danny

Hur kändes det när det stod mellan dig och Danny? Jag tycker att du är jättebra! Jag röstade på dig :-). Kram.
/Hilda e.

Svar: Hej hilda. Det var ju 10 artister i globen, och alla kunde vinna*! :) Men det är smickrande både för mig och Danny att folk pratade om oss.
Tack så jätte mycket! :) kraam

gbg

Tja eric ! Galet kul att se dig vinna i globen, lycka !! Synd att man inte hann träffa dig, en grattiskram !! Såå .. När kommer du till Gbg så man får ge dig en ? Kram Sofia !!
/Ditt namn

Svar: Hej Sofia. Vi ses säkert på ngn konsert i sommar då. Jag kommer förmodligen ha Konsert premiär i GBG i år!!!!! 17 juni! BOKA! haha! Kram på dig sofia!

Killfans

Hej Eric! Jag röstade på dig jätte mycket och älskar din musik. Jag undrar om du tycker att det kan vara jobbigt om en kille gillar dig och din musik eller kommer fram och vill ha en kram och autograf. Hur gör du i en sådan situation eller går det bra oavsett kön.
Hoppas du inte tyckte min fråga var för jobbig att läsa. Mvh ett killfans
/Jeppe

Svar: Hej jeppe! Jag älskar min publik ALLA som lyssnar på min musik! Utan er är jag ingenting! så är det bara. Man vill ha en bred publik allt ifrån minsta tjej till äldsta och minsta kille till äldsta.. Det händer ju jämnt att killarna också kommer fram! Tjejer är dock lite modigare. Men jag älskar självklart när killarna också vågar ge credd och komma fram! kraam

Hejsan svejsan! <3 Du förstår inte hur mycekt jag älskar din musik, du sjunger så himla bra och inte på tal om dina framträdanden!!! Helt rätt att du vann melodifestivalen, jag röstade 34 ggr. Är du alltid så himla snäll och trevlig? xD Är du nervös innan du går upp på scen? Lycka till i Tyskland!!! Ciao! <3<3<3
/Malin!

Svar: Hej tack så jätte mycket malin! Ni är grymma allihopa som röstat så mycket! Jag är självklart nervös. Det ger en extra energi. det är nyttigt att vara nervös! ;) Kram

Tio minuter kvar

Nu är det tio minuter kvar av chatten. Eric Saade gör sitt bästa för att svara på så många frågor som möjligt.
/Webbredaktionen

Stort grattis!

Stort grattis till vinsten Eric! Grym låt från en grym kille helt enkelt! :)
Vad ser du mest framemot efter att Eurovison är över?
Lycka till som f*n i Düsseldorf!! Vi hejjar på dig! Kramar! :D
/Sofiie

Svar: Hej sofie. Jag ser fram emot att få göra klart mitt album och släppa det. Jag börjar hitta mig själv mycket mer nu. Och det albumet är tanken ska vara mitt debut album för hela europa. Det känns fantastiskt! Jag vill bara göra min grej där borta och sen gå vidare. Resultatet är bara ett resultat. Det viktigaste är att jag åker dit och visar upp det som sverige röstade fram och min musik ;).
Tack som faaan! Ska ge allt! kram <3

Irriterande

Hej Eric och grattis! Jag undrar, vilket är mest irriterande, att folk inte kan uttala ditt efternamn eller att de inte vet hur mycket du jobbat innan du blev känd. Har följt dig i flera år nu, innan mello och är såå stolt! <3
/Louise

Svar: Hej! haha :) Jag tänker inte så mycket på sånt. Men självklart skulle man önska att folk visste att jag har hållit på med detta i 5 år. Ibland får man för mycket skit för att folk inte vet det. Menmen. Det är bara att göra sin grej för dom som gillar det! kram på dig!

Melodifestivalen

Hej! Är du och Danny kompisar? Och hur lång tid tog det att lära sig dansen?
MVH Cilla
/Cilla

Svar: Hej Cilla!
Absolut är vi kompisar. Han är en skön snubbe han!

Vi börkjade med dansen redan i januari. Så det tog väldigt lång tid. Men det är inte bara dans. Det är ju kameror och alla positioner också. :) Kram

Turne elr inte?

Vi är 2 tjejer som tycker om din musik och tycker du är JÄTTE söööt :-), vår fråga är : Kommer du göra en turne senare detta året? och isf var? MVH 2 EricSaade lovers <3
/Julia Cecilia

Svar: Hej! Absolut! Först kommer jag nog göra en liten mini signerings turné där jag kommer signera åt alla fans.
I sommar kommer jag göra en stor konsert turné med både nya och gamla låtar. En full regisserad koreograferad show helt enkelt! Hoppas vi ses där! kram

awesoome!

Tjaa Eric :)
Förutom dig själv, vem skulle du velat sett som vinnare i lördags? :)
Stort Grattis, du var grym! Låten är grym och din dans är awesooome! :P
Kramar!
/sofie

Svar: Hej Sofie. Danny helt klart. Han är duktig på det han gör och låten var bra.
Tack så jätte mycket! Hoppas vi ses på ngn konsert! Kram!

Signad som femton...?

Nu ska jag försöka formulera det här rätt. Du har tidigare sagt i intervjuer att du blev ”signad” som femtonåring, men om jag inte har helt fel för mig var du väl med i What's Up! då? Och om jag vill skicka ett brev till dig, ska jag skicka det till Roxy Recordings då? En sista, förhoppningsvis lätt. Vad är din favoritfärg?
//Vavlan
/Vavlan

Svar: Hej!
Precis!! Jag fick skivkontrakt när jag var femton. Men istället för att satsa solo bestämde jag och skivbolaget och min manager att vi skulle hitta 3 killar till och ett band av oss. lite senare la vi ner det när jag var redo att satsa själv.
absolut! Det är helt klart det bästa sättet. antingen till roxy eller mitt management. Lila!!! :)
Kram på dig!

Helt fenomenal

Hej Eric, stort grattis, du är så galet duktig!! Hoppas att Europa ser det vi svenskar ser och gör dig till vinnare i Düsseldorf. Som utflyttad Hbg-böna klappar mitt hjärta lite extra när en skånepåg lyckas så bra.
Kommer du att spela i Linköpingstrakten i sommar?
/Cecilia

Svar: Tack så mycket cecilia. Jag hoppas europa kommer gilla det! Jag hoppas verkligen det! Vi får se. Turnén håller fortfarande på att bokas!
Hoppas vi ses i sommar!
kram på dig!

TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA FRÅGOR! NI ÄR BÄST! Hoppas vi ses på ngn konsert i sommar! Nu ska jag skriva klart albumet så att jag kan få släppa det!!!! :) KÄRLEK/Saade!

Chatten är slut

Nu är chatten avslutad. Tack till alla som ställt frågor och framförallt tack Eric Saade! Vi önskar dig ett stort lycka till och håller tummarna för att du tar Europa med storm.
/Maria, webbredaktionen


Eric Saade hos P4 Extra

Eric Saade och Lotta Bromé i P4 Extras studio. Foto: Mattias Ahlm / Sveriges Radio

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=4400334






Ännu mera klipp med Eric Saade





Och det kan säkert bli några fler, men det får ni stå ut med helt enkelt! :D

Eric Saade i Godmorgon Sverige


Klipp från efterfesten och Eric Saade






Eric Saade vinnare av Melodifestivalen 2011

ÅRETS VINNARE AV MELODIFESTIVALEN 2011 ÄR:


ERIC SAADE






Som jag sagt på förhand så handlade det om popkillarna Danny och Eric Saade i år. Jag måste säga att jag har hållit lite extra på Eric och det höll hela vägen denna gång. Det var otroligt spännande i omröstningen, det skilde bara några poäng dom båda killarna mellan när dom utländska jurygrupperna lagt sina röster och Eric var den som var "Popular" och det var han även hos svenska folket.

Jag kan säga att jag satt i soffan och skakade av nervositet när omröstningen var för att det var så jämt, så jag kan bara tänka mig hur dom tävlande kände sig. För första gången på väldigt många år är jag toknöjd med segraren och jag kan med glädje säga att RÄTT LÅT VANN!!! Tror det här kan bli riktigt bra i Tyskland med tanke på att både dom utländska jurygrupperna och svenska folket hade samma 12 poängare. För mig kommer Eric Saade alltid vara en 12 poängare, han är grym och oslagbart bra på scenen!!! Grattisss!!!


RÄTT LÅT VANN!!! :D

                       


Melodifestivalen 2011

Imorgon är det så dags för FINAL i Melodifestivalen (globen). Som jag nämnt tidigare så tror jag det kommer att stå mellan popkillarna och då menar jag självklart Eric Saade och Danny Saucedo.



Dom är grymt bra båda dom här och att på något sätt måsta välja mellan dom är omöjligt.
Är dom inte söta?


Startordningen i Melodifestivalen

Startordning:

1.In the Club

Upphovsmän: Fredrik Boström, Peter Boström, Danny Saucedo

Artist: Danny Saucedo

2. Spring för livet

Upphovsmän: Sara Varga, Fredrik Boström

Artist: Sara Varga

3. Oh My God!

Upphovsmän: Daniel Karlsson

Artist: The Moniker

4. 7 Days And 7 Nights

Upphovsmän: Brolle

Artist: Brolle

5. E det fel på mej

Upphovsmän: Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist, Daniel Barkman

Artist: Linda Bengtzing

6. Leaving Home

Upphovsmän: Jojo Borg Larsson, Nicke Borg, Fredrik Thomander och Anders Wikström

Artist: Nicke Borg

7. Me And My Drum

Upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström, Swingfly

Artist: Swingfly

8. I'm In Love

Upphovsmän: Irini Michas, Peter Boström, Thomas G:son, Bobby Ljunggren

Artist: Sanna Nielsen

9. The King

Upphovsmän: Fredrik Kempe, Peter Kvint

Artist: The Playtones

10. Popular

Upphovsmän: Fredrik Kempe

Artist: Eric SaadeS


VM abstinens och ögon

Är lite i abstinens just nu, inget VM. Det är jätte tråkigt och jobbigt. Längtar till nästa tävlingar.

Mina ögon är inte längre röda, men dom kliar mycket. Jag nog aldrig varit så röd någongång i mina ögon. Det såg ut som jag hade mosat sönder hela ögat och det bara var blod. Skit äckligt, jag blev nästan rädd för min egen spegelbild. Imorgon är det jobb igen efter att ha varit hemma en vecka eller om det är mer än en vecka kanske. Jag ville ju inte direkt visa mig så som jag såg ut förra veckan och dessutom smittar det väldigt lätt. Men nu är jag som sagt bra förutom att det kliar.

VM- Femmilen





Ett fantastiskt VM är då slut för den här gången. Tycker det är lite tråkigt. Har liksom bara tittat på VM i en hel vecka och nu då? Det svenska laget har gjort ett väldigt bra VM. Dom har tagit 5 medaljer. 2 guld, 2 silver och 1 brons. Längtar redan till nästa VM. Som jag sagt förut så är Marcus Hellner en fantastisk inspirationkälla och jag ser fram mot att se mer av honom!

Melodifestivalen 2011- Andra Chansen

Från andra chansen till final gick:




Sara Varga "Spring för livet"




The Moniker "Oh my God!"



Jag tänker inte säga så mycket om det här mer än att jag tycker att blev rätt bra.
Jag gillar båda dom här låtarna. Men jag tror inte att någon av dom har med slutstriden att göra.
Det kommer vara popkillarnas år i år! :)


VM- Tremilen

Jag har nog aldrig varit så glad över att norge tagit guld som jag var idag när Therese Johaug tog guld i tremilen. Hon är helt otrolig i uppförsbackar. Det kom faktiskt en liten tår när hon gick i mål. Jag är jätteglad för hennes skull.







Tycker att Charlotte Kalla gör ett väldigt bra VM. :)

Melodifestivalen 2011

Imorgon är det dags för andra chansen i melodifestivalen som äger rum i Sundsvall.




Jenny Silver




Shirley`s Angels



Dom här tror jag går vidare från andra chansen till finalen imorgon.


VM- Stafett för herrar



Tycker att Hellner gör ett bra lopp, med tanke på hur loppet utvecklade sig.
Är dock väldigt irriterad över hur Northug avslutar stafetten. Det är brist på
respekt för dom andra åkarna. Alla vet ju redan att han är bra i en spurt, så
jag förstår inte riktigt varför han gör som han gör.




Mitt liv som Hellner- Duellen






VM- Stafett för damerna





Igår tog Sverige guld i sprintstafetten med Ida Ingemarsdotter och Charlotte Kalla.
Idag tog Sverige silver i stafetten. Otroligt bra jobbat.

Melodifestivalen 2011- Andra Chansen trädet


Vem tar dom två platser som är kvar? Jag kommer ge mig på en gissning lite senare i veckan.


Hellner och Jönsson efter medaljcermonin


Ögoninflamation

Har drabbats av ögoninflamation. Det började lite smått i vänster öga igår. Jag tänkte då att det hade blivit irriterat när jag smorde ansiktet efter duschen. Men jag är inte så säker på det längre. Imorse när jag vaknade hade även det högra  ögat blivit rött och det svider och kliar om vart annat. Det är inte roligt och absolut inte skönt, bara otroligt jobbigt och irriterande. :(

RSS 2.0