Nu får det gärna bli sommar!!! =)


Fortsättning "En fyra för tre"


En fyra för tre

Kollade genom gamla videokassettband och upptäckte att jag hade ett avsnitt av "En fyra för tre". Jag var tvungen att titta på det och bestämde mig för att ha kvar det. Jag älskade verkligen den serien.





Titta och njut, det är fantastiskt roligt. :)

Tur i spel

Ibland kan man ha rätt så mycket tur i spel. Det händer mig typ aldrig, men i julas så spelade jag bingo lotto och gissa vad, jo jag VANN en Sony Ericsson XPERIA. Tycker jag väldigt mycket om. Jag har ju vela ha en ny mobil i ett år nu, så det kom så lägligt så och gratis var det så när som på lotten då förstås! :) Har ikväll försökt lära mig en del om min nya lilla leksak, superroligt är det! :)

Höga höjder


Här kan man snacka om höjdrädsla. Det här skulle jag aldrig i mitt liv göra!

Mitt nyårslöfte

Ikväll gjorde jag slag i saken när det gällde mitt nyårslöfte. Mitt nyårslöfte är att börja träna vilket jag inte gjort på år och dag, tycker jag själv iallafall. Ikväll var jag iallafall ute på en löprunda, en kort sådan men bättre än ingen alls. Det känns så härligt efteråt. :) Har även fått för mig att jag ska prova att börja boxas. Får se hur det blir med det, men det skulle vara kul. Har tittat runt lite på nätet och hittade en klubb, men ska titta runt lite mer och se om det finns fler.

Andreas Weise drar en fräckis



Ikea-reklamen


Här är den längre versionen av Ikea-reklamen. Rejält kallt var det vid första inspelningsdagen, men roligt var det! :)

IKEA-reklamen rullar för fullt på tv

Har nu sett IKEA-reklamen ett antal gånger och jag måste säga att det blev ett väldigt bra resultat. Hade tänkt att lägga ut ett klipp här men får se hur det går med det, har försökt ett antal gånger och det har inte fungerat så bra. Gör mitt bästa..

Nu ska jag fortsätta lägga puzzle som jag fick i julklapp. Det är så avkopplande på något härligt vis! :)

RSS 2.0