Provfilmning för IKEA reklam

Blev lite positivt överraskad idag när jag kom hem från jobbet. Jag hade fått ett missat samtal och ett röstmeddelande. När jag ska lyssna av det så hör jag typ bara hälften av meddelandet men jag uppfattar att det handlar om en reklamfilm så jag lyssnar av det igen och ringer sedan upp personen ifråga. Det är alltså en reklamfilm för IKEA som ska spelas in i Östersund om två veckor och den här mannen har hittat mig i en artistförmedling (som jag förövrigt glömt bort att jag är med i). Vi bestämmer att jag ska komma och provfilma imorgon efter jobbet. Det här ser jag fram emot och jag har kollat lite vad det hela handlar om och fått reda på att man ska dansa och det är ju skit roligt bara det. Återkommer med info om provfilmningen imorgon. :)

Ola Lustig- JULRAKETEN


Uppföljaren till MILF. Ola Lustig i en rosa kappa och rosa hatt, kan det bli bättre..? :) När jag hörde den imorse på radion blev jag faktiskt lite glad efter en jäkligt jobbig början på denna dag.

Stor irritation

Den här dagen började inte bra. När jag skulle iväg till jobbet så startade inte bilen. Jag blir jätte irriterad när oförutsädda saker händer. Det finns liksom inte i min värld att saker ska gå fel och speciellt inte på morgonen när jag dessutom hade bråttom. Så jag väckte iallafall pappa och han testade  med batteriladdare och den startade ändå inte. Det hela slutade med att jag fick ta mammas bil till jobbet. Nu är det iallafall ordnat och bilen startar och jag hoppas den startar imorgon med. Är så jäkla less på den här vintern och jag bara hatar den här kölden som är för det var anntagligen därför den inte startade. Hela den här grejen har gjort att jag har varit skit irriterad hela dagen. Hoppas att det blir bättre.

Tjädern Conny


Tjädern Conny.

Tittade genom mina bilder lite och hittade denna.
Lite fräckt att den var på vår gård. Det var för två år sedan som den helt plötsligt var på vår gård och den var inte ens speciellt rädd av sig. Jag kom tre meter som närmast.
Och vi gav honom till och med ett namn, nämligen Conny.

Vilse i pannkakan


Lite scary... :S

Ötv igen!!!

Ikväll är det så dags att åka på Östersundsteaterverksta igen. Har inte varit där på en månad nu och det börjar kännas som att det är dags. Så konstigt att jag varit borta därifrån så pass länge, men har man varit borta en gång så är det lätt hänt att vara borta fler gånger, men ikväll ska jag ta mig kragen och åka iväg.

Och imorgon kväll är det möte som gäller, så man får känna sig lite viktig! Om det nu är därför man ska på möte, kanske inte riktigt!



På onsdag är det jobb som gäller, kan ju vara rätt roligt att jobba kväll också någongång som jag ska göra då. Jobbar från 13.00 till 21.45. Så jag kommer hem otroligt sent på onsdag kväll om jag inte får mer jobb vill säga.



Andreas Weise- Shes a lady & Celebration


Så synd att han åkte ut. Hade väldigt gärna sett honom i final, men han lämnade med
flaggan i topp iallafall enligt mitt tycke.

Så mycket bättre- Petter tolkar Christer Sandelin


Petter gör sin tolkning av Crister Sandelins "Hjärtats ensamma slag".

Andreas Carlsson och idolerna- All I need is you


Mona Sahlin avgår som partiordförande


Det kanske är lika så bra, så kanske dom har en möjlighet att komma på fötter igen.

Rensat bort kläder

Det var några veckor sedan jag hade tänkt städa bort lite kläder. Nu är det entligen gjort. Det är helt sjukt vad mycket kläder jag har. Det blev en halv sopsäck med kläder. Och då är garderoberna ändå fulla. Förstår varför jag höll på att få panik över att jag hade så lite plats för mina kläder, man kom liksom inte in i garderoben ens. Det är skönt att bli av med dom iallafall. Allt hamnar hos Röda korset, det är la bra...

Andreas weise- Start me up


FARS DAG

Idag är det alla pappors dag.. det är la trevligt.. Senare blir det tårta. Mmm va gott!


Så mycket bättre- Petter tolkar Lill-Babs


Petter tolkar Lill-Babs "Tuff brud i lyxförpackning".

Äntligen jobb

Imorgon ska så jobba efter att ha varit ledig i nästan två veckor tror jag det är. Blir jobb torsdag och fredag med. Man blir ju så oerhört irriterad av att bara gå hemma och inte göra något. Blir bra att jobba några dagar nu.

Bra att vara serviceinriktad med måtta

Var in en sväng till stan idag och mamma skulle in på apoteket. Serviceinriktad är bra att vara, men någon måtta får det faktiskt vara på det med. Vi kom in och det kom en expedit direkt och frågade om vi behövde hjälp med något. Vi sa artigt att vi inte behövde det och vi visste vad vi skulle ha. En minut senare kommer samma person fram och säger: säg bara till om det något ni behöver hjälp med att hitta. Hallå!!! Vi hade ju redan sagt att det var lugnt. Jag blir bara lite smått irriterad på sånt. Man frågar väl om man behöver hjälp, svårare är det inte.

Stiklestadsvandringen- Dag 15


Final för webbjokrarna i melodifestivalen

Klockan 21.00 är det final för webbjokrarna i melodifestivalen och självklart kommer jag sitta bänkad framför datorn och se den. Det är två stycken som kommer att gå vidare till deltävlingarna. Må bästa låt gå vidare.

Snö till marken

Då har det åter fallit snö till marken och denna gång för att stanna. Det är iallafall vad jag tror, men inte vad jag hoppas, eftersom jag inte tycker om snö.

Jag undrar varje vinter varför jag bor just här.. och jag har fortfarande inget bra svar på den frågan. Ett möjligt svar är ju att mitt hem är här, men jag vette sjutton om det är ett bra svar ändå.

Snö till marken

Då har det åter fallit snö till marken och denna gång för att stanna. Det är iallafall vad jag tror, men inte vad jag hoppas, eftersom jag inte tycker om snö.

Jag undrar varje vinter varför jag bor just här.. och jag har fortfarande inget bra svar på den frågan. Ett möjligt svar är ju att mitt hem är här, men jag vette sjutton om det är ett bra svar ändå.

Stiklestadsvandringen- Dag 14


Snoppmassgen i Robinson


Skulle inte vilja vara i hans kläder.

Så mycket bättre- September och Petter gör Mikrofonkåt


Jag är helt kär i programet "Så mycket bättre". Och alla tolkningar som gjordes av Petters låtar. Han har så sjukt bra låtar, texterna är FANTASTISKA!!!

Andreas Weise- Higher and higher


Oj vad glad att han lyckades hålla sig kvar i idol, men nära var det att han åkte ut.

Stiklestadsvandringen- Dag 13


Stiklestadsvandringen- Dag 12


Stiklestadsvandringen- Dag 11


Varit hos frisören

Idag har jag varit och klippt mig och färgat håret. Jag älskar att gå till frisören för det finns så sjukt mycket man kan göra med sitt hår. Varje gång jag är dit så gör jag olika grejer, nu är håret rött med ljusare röda slingor och svarta slingor + sned lugg. Jag är super nöjd. Det är ju inte så ofta jag går till frisören så det är lika bra att göra en stor förändring när jag väl är där. :)




 

Stiklestadsvandringen- Dag 10


Stiklestadsvandringen- Dag 9


Stiklestadsvandringen- Dag 8


RSS 2.0