Filmtips!

För den som inte sett "När mörkret faller", SE DEN..
Handlar om kvinnomisshandel och typ hedersmord..
Det är ett måste att ha sett den, tycker jag iaf..

Trevlig filmstund på er!

Audition och Premiärfest

Igår efter föreställningen hölls en audition. Jag provspelade för rollen som Gunhild, den kvinnliga huvudrollen.. tycker att det gick hyffsat faktiskt.. men man får vänta länge tills man får veta om man fått den.. lite jobbigt..

Efter det var det dags för premiärfest och det var ös jädrar.. Och det blev mycket kläng och klet.. (;)) det var en rolig fest iaf, tills jag blev yber trött och irriterad på det mesta..

Kan läggas till att det var en rätt trött ensamble idag på föreställningen, men det gick bra idag med fast man var otroligt seg..

På återseende...

Ingen ork...

Jag är så trööööt... jag vill ha lite energi tills ikväll... kan jag få be om det... och få det också...
Ska ju orka bära en massa plank... hittills har jag druckit en energidryck... kommer bli några fler... så trött som jag är...

Marty Feldman

I förgår pratade jag, L och hennes kille om film.. och vid något tillfälle så spärrade jag upp mina ögon.. dom började skratta hysteriskt och sa att jag liknade Marty Feldman..

Bilder kommewr senare..

Premiär

Ikväll är det premiär på "Arnljot". Ska bli kul att spela, med tanke på att det gick så pass bra på genrepet igår, så är inte jag orolig iaf att något ska gå snett..
Det gick helt FANTASTISKT bra med planken.. =)
Men som regissören säger, "Det kan bli bättre".

Längtar så tills ikväll..

Vill tacka dig Annelie för att du hjälpte mig med sidan här.. TACK!

Ha det underbart alla.

Väder och vind...

Satt just och tänkte på en sak.. varför är det alltid så att man pratar om vädret när man inte vet vad man ska prata om?
Det är ju en liten konstig företelse kan jag tycka..

Fick nu i veckan också en tidning som dom gör på "Arnljot". Vad stod det inte om där så säg... jo just det, om vädret...
Ska förklara lite närmare. I ledarsidan så har chefredaktören valt att skriva om recensioner som gjorts under årens lopp.. och av någon anledning så finns alltid vädret med.. visst, det är en utomhusteater.. men ändå liksom.. man ser ju vad det är för väder.. och dessutom vad spelar det för roll dagen efter när man läser recensionen? Jag menar var man där, så vet man ju vad det var för väder och var man inte där och såg så lär man väl inte bry sig nämnvärt om vad det var för väder.

Sen kan jag även tycka att det är lite konstigt att vi människor har en benägenhet att alltid klaga på temeraturen.. varför egentligen gör vi det?
Kan vi inte bara försöka ta saker som dom är och vara nöjda och glada?

Nu ska jag absolut inte avsluta det här inlägget med att klaga på hur otroligt varma våra scenkläder är... för det är dom och speciellt om solen skiner.. "Dom är så sköna"... ;)

På återseende!

Fixa & Trixa

Imorgon ska jag försöka fixa till bloggen, som jag vill ha den.. och jag hoppas att det inte ska hålla på att jäklas en massa, som det typ alltid gör för mig och speciellt när jag är i närheten av datorer..

Plankballett

I den underbara föreställningen "Arnljot" förekommer det plank... som lite snyggt sveper över scenen..
Dock vet inte planken alltid vart dom vill.. det blir då en sorts ballett eller rent av kaos..

Men idag på genomdraget.. gick det utmärkt.. så bra har det nog alrdig gått med dom "förbaskade" planken...
Och ingen är väl gladare än vi som faktiskt håller i dom..

Imorgon är det genrep och jag längtar jättemycket. =)

ENERGILÖS...

Noll i energi..
En energidryck..
Två smörgåsar..
Tre timmar framför datorn..
Fyra eller rent av fem timmar rep..

Det blir nog några fler energidrycker.. så ska det gå..

Adjöken adjö!

Då var man igång med en blogg...

Detta kan bli intressant.. man vet aldrig vad som kan komma i denna blogg.. jag skriver av bara farten och då kan det också ibland bli svamel som kanske ingen förstår, inte ens jag själv..

ville bara förvarna om det..

På återseende alla glada..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0