Snart slut på 2010

Jag vill passa på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR och hälsa 2011 välkommen! Att alla får vara friska och krya. Själv tror jag på ett fantastiskt kommande år, det känns så i hela kroppen! :)

Adjö 2010
Välkommen 2011

Ted Gärdestad- Kaliforniens Guld


Ted Gärdestad har så otroligt bra låtar och det här är en låt som jag faktiskt aldrig
har hört. I mitt tycke är det en av hans bättre låtar.

Foto från våra repdagar inför reklamfilmen



Det här fotot är från våra repdagar inför reklamfilmen. Roligt var det.
Reklamen började visas idag. Har dock inte sett den ännu så vet inte
hur resultatet blev.

Långväga besök

Idag fick jag besök av Annelie och hennes kille. Det var riktigt roligt att få träffa er, det är så himla långt emellanåt!

Fick även hjälp med att göra om bloggen lite, det är jag glad för. Alla koder hit och dit, jag får ju helspatt på dom. Tack för hjälpen! =) Hoppas på att få lite mer hjälp om du har tid någon dag.

Hoppas att alla har haft en bra julhelg! =)

Förkyld

Den här julen har man firat med hosta och huvudvärk. Blev förkyld i torsdags, det sa bara PANG. Så julafton var väl inte jätterolig och sedan har det bara blivit värre och värre så till den milda grad att jag har sjukanmält mig från jobbet måndag och tisdag. Not fun! :(

Idoldeltagare i efter tio


YES YES YES!!!

Jag är sjukt glad. :) Dom ringde från produktionsbolaget ikväll och sa att jag hade fått rollen i IKEA-reklamen. :) Jag har haft ett stort smile på mina läppar hela kvällen. Har verkligen varit jätte nervös hela veckan och trodde att nu var det helt kört och precis då ringer dom. Det är helt sjukt, den absolut härligaste känslan jag någonsin haft i hela i mitt liv. Jag har nog aldrig varit gladare än vad jag är just nu! :D

John Lennon


Idag är det 30 år sedan John Lennon blev mördad, skjuten utanför sitt hem. :(

Så mycket bättre- September tolkar Plura


September gör sin tolkning av Pluras "Kärlekens tunga".

Pepparkaka med ädelost


Tänk vilken smarrig frukost. Mums (som Maria Montasami brukar säga). :)


Patriks Combo

Ikväll åkte Patriks Combo ur Dansbandskampen. Men det behöver inte vara kört för deras del. Dom kan bli tittarnas joker och fortfarande ha en chans att vinna.

Rösta på Patriks Combo genom att ringa 099-20203 eller smsa PATRIKS till 72211.


Måste bara visa


denna fantastiska bild, det ska föreställa Mörtly Crue. Det är ju ett litet
konstverk må jag säga, eller va säger ni?

Så mycket bättre- Lasse Berghagen tolkar September


Lasse Berghagen gör sin tolkning av Septembers "Because I love you". Det är lite små fint sådär! :)

Provfilmningen för IKEA reklamen

Har precis kommit hem efter en arbetsdag och provfilmning. Det var ju super kul. :) Jag var jätte nervös innan jag gick dit och så här i efterhand förstår jag inte riktigt varför jag var det. Först fick jag fylla i ett papper med namn, adress och klädstorlek. Sedan var det dags och filma. Tanken med reklamen är att först sitter vi en buss och sedan springer alla ur bussen och dansar. Började med en liten pressentation av mig själv som filmades och sedan skulle jag sitta på en stol och det kändes verkligen urfånigt, men det tror jag blev bra. Och sedan skulle jag dansa, det var ju lite små roligt! :) Det var bara att släppa låss så mycket det bara gick. Det jag tyckte var lite jobbigt med det var att jag såg mig själv i en spegel, men jag försökte tänka bort den och jag tror även det gick bra. Han som höll i provfilmningen lät väldigt positiv i alla fall. Så jag får lita på att det var bra. Super roligt att ha fått göra en provfilmning för första gången i mitt liv och jag gör det gärna igen. :) Nu är det bara att vänta på svar om jag får vara med eller inte. Men jag är positiv och tror på det här! :)

RSS 2.0